Crezand ca pot totusi sa fac ceva mai bun de atat m-am decis sa fac un remake asa ca din Super Sculpey si am inceput sa-l caut pe site-uri din afara tarii. Pana la urma am decis sa cumpar de pe Amazon.co.uk. Pretul a fost ok, transportul a fost ok [a ajuns in cam 5 zile] si m-a costat cam 70 de lei pachetul cu tot cu transport. Daca ar fi sa fac un calcul cam tot atat m-ar costa si sa-l cumpar din tara daca adaug taxele de transport/ramburs. A ajuns coletul si m-am apucat de treaba. Mi-a mai ramas ceva Fimo de la primul Zealot asa ca am pus un strat subtire pe armatura de sarma si staniol peste care am inceput sa pun Super Sculpey. Adevarul e ca e un material foarte, foarte bun in comparatie cu Cernitul si Fimo-ul pe care l-am folosit. E la fel de usor de folosit ca plastelina, nu trebuie framantat mai deloc si retine detaliile foarte bine. Dupa ce l-am terminat, i-am facut si o baza/suport pe care sa stea. Am folosit o bucata paralelipipedica de polistiren, acoperit cu niste hartile imbibata in aracet peste care am adaugat ghips si l-am modelat cat de cat sa semene cu un teren stancos. Apoi am pictat totul si asta e rezultatul:

Astept pareri :D.