Kit-ul este Cyber Hobby Sd.Kfz.142/1, remake al celui vechi Dragon plus Magic tracks si fotodecupaje si bonus 4 figurine (kit-ul Dragon Stug. Crew Reloading).
Pavajul este facut din "lentile" de plastic zidul din polistiren extrudat si resturi de la MiniArt, iarba, ca de obicei, muschi. Baza este tot extrudat, fixat intr-o rama foto, iar cutiile de munitii sunt scratch din lemn.
"Lentilele" le am de la un prieten care are o fabrica de reciclare a plasticului, acestea fiind produsul finit rezultat. Au diverse culori (mai multe nuante de gri si maro), asa incat nu a fost nevoie sa le mai vopsesc. Au fost aplicate pe un strat de adeziv, bucata cu bucata, apoi am aplicat chit de zidarie cu o spatula si am reliefat caldaramul folosind betisoare de urechi umede.
Pagina 1 din 1
StuG III Ausf. F
Postat 27 July 2012 - 02:17 PM
hora71u, la 26 July 2012 - 06:56 PM, a spus:
Arata foarte bine !!!
De unde ai luat kitul cu stug crew ? Eu l-am cautat si nu-l avea lumea in stoc.
De unde ai luat kitul cu stug crew ? Eu l-am cautat si nu-l avea lumea in stoc.
L-am luat anul trecut de la magazinul Modelism, al dlui. Craciunoiu, la un pret foarte rezonabil.
M-am uitat azi pe site si am vazut ca nu il mai are la vanzare, dar ai putea sa incerci sa intrebi cand il mai aduce, am inteles ca are distributie pentru produsele Dragon.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1