Forum Machete,Modelism,Hobby: Rugaminte - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Rugaminte

#1 Useril este offline   DannySS 

• Nou venit
  • Grup: Guests
  • Postari: 0
  • Inregistrat: 04-July 12

Postat 20 July 2012 - 09:48 PM

Salut Rugaminteeeeee mare: am 3 poze cu 3 machete achizitionate si nu stiu sigur urmatoarele:
1. Pozele 1 si 2 repezinta Panthere.Si daca da, puteti sa imi spuneti camuflajele carui front corespund?Banuiesc ca 2 frontul de est dar nu as sti exact perioada
2. Poza 3 ce reprezinta ca am blocat Google-ul...:))))))

Multumesc...

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 1.png
  • Imagine atasata: 2.png
  • Imagine atasata: 3.png

#2 Useril este offline   cmc 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 66
  • Inregistrat: 19-November 08

Postat 21 July 2012 - 01:34 PM

Pozele sunt cam mici, insa mie imi par: Panther, King Tiger, Hummel.. Cat despre camuflaj.. din pacate nu te pot ajuta deocamdata..

#3 Useril este offline   DannySS 

• Nou venit
  • Grup: Guests
  • Postari: 0
  • Inregistrat: 04-July 12

Postat 21 July 2012 - 03:59 PM

Vezi postareacmc, la 21 July 2012 - 01:34 PM, a spus:

Pozele sunt cam mici, insa mie imi par: Panther, King Tiger, Hummel.. Cat despre camuflaj.. din pacate nu te pot ajuta deocamdata..

Mersi oricum...;-)

#4 Useril este offline   dany 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4818
  • Inregistrat: 24-November 06

Postat 22 July 2012 - 03:30 PM

Salutare . Pozele sint groaznic de mici si cu greu iti poti da seama de vreun detaliu , asa ca imi dau si eu cu presupusul .
Primul pare intradevar un Panther , insa nu-mi pot da seama daca e un A sau un G cu zimmerit .Parca e unG totusi . Camuflajul cred ca se vrea unul foarte tarziu ( cca. '45) , cand baza era vopsita in verde peste care se aplicau petele de camo ( nisipiu si maro sau in loc de maro primerul rosu ). Orice " front " e bun , daca nu ai marcaje de grup si/sau ale echipajului .
Al doilea poate sa fie Tiger ll ( turela "Porsche") 'Anneliese' din Pz.Abt 503 iarna lui '44-45 , Frontul de Est .
Si eu sint de parere ca al treilea e un Hummel in camo de iarna . Oricare front e bun daca nu se pot distinge marcaje de grup si / sau ale echipajului .

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi