Intalnirea lunii iulie Bucuresti 2012
Postat 18 July 2012 - 11:52 PM
crios, la 18 July 2012 - 06:58 PM, a spus:
Intalnirea lunii iulie va avea loc sambata 21 la Viking art & hobby shop - Pantelimon nr 93 - incepand cu ora 10 si se va incheia cand va pleca ultimul participant.
Bafta!
Bafta!
Vineri si sambata este mitingul de la BANEASA.
Rog aprobati o derogare / amanare.
:))
Postat 20 July 2012 - 01:35 PM
cid, la 18 July 2012 - 11:52 PM, a spus:
Vineri si sambata este mitingul de la BANEASA.
Mitingul este sambata si duminica.
Cidule, pentru cei ce doresc, dar nu pot veni s-a aprobat o derogare pentru 18 august.
Pentru alte activitati fie ele modelistice sau beristice, atat eu cat si altii suntem deschisi oricarei propuneri in oricare alta sambata din luna si in oricare alt loc fie el muzeu, magazin, carciuma, bodega, la cutarescu acasa, etc., samd.
Bafta!
Postat 20 July 2012 - 02:17 PM
crios, la 20 July 2012 - 01:35 PM, a spus:
Mitingul este sambata si duminica.
Cidule, pentru cei ce doresc, dar nu pot veni s-a aprobat o derogare pentru 18 august.
Pentru alte activitati fie ele modelistice sau beristice, atat eu cat si altii suntem deschisi oricarei propuneri in oricare alta sambata din luna si in oricare alt loc fie el muzeu, magazin, carciuma, bodega, la cutarescu acasa, etc., samd.
Bafta!
Bafta!
Va multumesc foarte mult pentru intelegere !
Foarte interesanta propunerea pentru diversitatea si indesirea activitatilor modelistice ....dar mai ales nemodelistice.....pe aceasta caldura torida.
Ma gandesc la o propunere contstructiva in acest sens.
Postat 31 July 2012 - 01:22 PM
axor, la 31 July 2012 - 09:12 AM, a spus:
Este Polikarpov R5,iar macheta este asta.
Si poate fi luata de aici: http://www.parcmodel...-R-5-8188_.html
@ Anakinu, imi cer scuze, dar nu reusesc sa-mi amintesc numele autorului.
Bafta!