Va salut.
Vin sa prezint un alt model, un cuirasat binecunoscut dvs. eu personal l-am realizat, cu ceva timp in urma, dar produs de MHM. Am gasit cateva poze cu vechiul model, dar nu in format electronic, voi fi nevoit sa l-e scanez si am sa postez. Nu am avut de lucru ieri-seara (eiii.. glumesc !! ....) si in aceasta dimineata, si am vrut sa vad kitul, piesele si mi-a placut. E o mare diferenta insa intre producatori. Studiind modul de abordare pentru New Jersey (respectiv decuparea unor componente ale puntii principale - cabestane, vinciuri - pentru a fi posibil sa folosesc woodendeck-ul) , mi-a venit ideea sa-l transform in Missouri, anii "90. Si uite asa am inceput lucrul la nava (ma refer la USS Missouri). Timp de lucru- vreo 6 ore. Si uite asa incep sa ma bag in prea multe proiecte, si nu e bine. Detaliile, respectiv balustrade si plan, peste o luna.
Dar am lucrat, pentru inceput, doar partile principale, in speta suprastructura si unele punti secundare.
Revenind la kit, modelul si istoricul cuirasatului va sunt foarte cunoscute dvs., nu intru in detalii.
Cateva poze.
Cristian
Spor la modelit !!
P.S. cred ca ma las de fumat. Tigarile imi mananca aproape 400 lei pe luna. Poate asa, ma ambitionez si ma capatuiesc cu un Mogami sau un Fuso. Sau poate un Ise. Ce nave au avut si japonezii astia!!
Pagina 1 din 1
Prezentarea cuirasatului USS Missouri Kit Tamiya, scara 1:350
Arata acest topic
Pagina 1 din 1