Forum Machete,Modelism,Hobby: Prezentarea cuirasatului IJN Yamato - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Prezentarea cuirasatului IJN Yamato Kit Tamiya, scara 1:350

#1 Useril este offline   cristianSC 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 102
  • Inregistrat: 01-May 12
  • Interests:Tot ce tine de marina, dar in mod special "battleship-uri".

Postat 10 July 2012 - 07:11 PM

Va salut.
Pentru ca am fost inspirat de colegul de breasla, respectiv marinaru29 cu topicul domniei sale "New Jersey", de curand m-am apucat de realizarea si de reconditionarea unor modele, construite si finisate cu ceva ani in urma (cred ca 7-9 ani,), respectiv USS New Jersey cod 80603, Tirpitz cod 80602, HMS Prince of Wales cod 80606 si USS Arizona cod 80607, toate la scara de 1:350, kituri produse la acea vreme de MHM, respect Minihobbymodels. Cu regretul ca in timp. m-am despartit de 2 kituri, respectiv Missouri si Bismarck , tot produse de aceeasi firma, m-am hotarat sa-mi indeplinesc o dorinta mai veche si sa realizez o flota personala, la o scara acceptabila mie, respectiv 1:350, procurand inca 6 kituri, respectiv HMS HOOD, Warspite, Bismarck, Admiral Graff Spee ,Missouri si Yamato, toate la scara 1:350. Deci , personal vorbind, voi avea ceva de lucru.
Ca o consecinta a neatentiei, in realizarea planurilor de reconditionare, am achizionat 2 punti de lemn -wooddeck-uri, balustrade,scari, etc., necesare in desfasurarea proiectelor. Nici o punte, insa, nu se potriveste, si aici ma refer la New Jersey si Prince of Wales, cu toate ca am mers pe varianta Tamiya (si aici e o istorie cu producatorul MHM), dar voi incerca, in timp, sa ajung la ceva bun.
Intorcandu-ma la modelul prezentat in acest topic, pot spune doar ca este kitul Tamiya, 1:350. Nu intru in detalii privind istoria navei, majoritatea dintre dumneavoastra o cunosc destul de bine, si, eu personal, am gasit multe topicuri pe acest forum care, prezinta detailat, istoria multor cuirasate. Detaliile de upgrade, respectiv balustrade si planuri ale navei (wooden deck) imi vor ajunge in luna august. Pana atunci am de asteptat, si poate, lucrul la un alt mode.

Atasat, postez imagini cu ce am realizat. Imi cer scuze pentru calitatea imaginilor, dar voi incerca sa realizez altele mult mai bune.
Cristian
Spor la modelit !!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 10072012(009).JPG
  • Imagine atasata: 10072012(010).JPG
  • Imagine atasata: 10072012(011).JPG
  • Imagine atasata: 10072012(012).JPG
  • Imagine atasata: 10072012(013).JPG
  • Imagine atasata: 10072012(014).JPG

#2 Useril este offline   cristianSC 

• Membru senior
  • Postari: 102
  • Inregistrat: 01-May 12
  • Interests:Tot ce tine de marina, dar in mod special "battleship-uri".

Postat 11 July 2012 - 06:19 PM

Va salut.
Revin cu un set de poze, mult mai bine realizate.
Pe viitor, voi posta doar imagini bine realizate. Kitul ramane in stand-by, pana la sosirea detaliilor.
Pana atunci, imi fac de lucru cu reconditionarea lui USS New Jersey.

Cristian
Spor la modelit !!

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC00650.JPG
  • Imagine atasata: DSC00648.JPG
  • Imagine atasata: DSC00649.JPG
  • Imagine atasata: DSC00651.JPG
  • Imagine atasata: DSC00652.JPG

#3 Useril este offline   Aeg 

• Membru senior
  • Postari: 122