salut!m-am pus cu burta pe re-vazut seria star wars si inevitabil microbul modelistic a eclozat asa ca fortat de nevoi m-am dus la ''hobbycraft'' care exact ca un dealer de droguri sta la colt de strada si asteapta musteriii lucru pe care eu ,dependentul,nu-l desplac nici cat negru sub unghie si am achizitionat un kit fabricat chiar de cartelul revell.kitul in sine dupa parerea mea e mai mult o jucarie decat o macheta iar faptul ca e pregatit ca ''easy kit'' adica canci lipituri doar imbinari il face sa scartie si maraie din toate incheieturile(probabil doar un jedi are curaj sa-l piloteze)la cel mai simplu contact.desigur il pot lipi,vopsi si chiar pilota daca vreau,posibilitatile sunt nelimitate eu doar mi-am expus parerea.cum am vazut ca modelul nu e ceva nou pe forum am zis sa-l pun asa cum l-a facut ...tatal lui revell adica piece by piece poate cineva in necunostinta de cauza sa afle ce inseamna easy kit de fapt oricum pe final,cum e cum nu e mie imi place,are o poveste super in spate asa ca...forta fie cu voi!!
Pagina 1 din 1
anakin starfighter piece-by-piece
Arata acest topic
Pagina 1 din 1