Am cumparat acum ceva vreme un A 319 de la Revell cu gandul ca-l voi taia si converti in babybus-ul A 318 de la TAROM. Doar ca atunci cand l-am primi,t am vazut ca are si varianta Austrian OE-LDB, cu care sotia a zburat de la Ankara la Viena.Apoi respectivul avion mai poarta si numele Bucharest ,deci alegerea a fost clara in acesta varianta, gandindu-ma ca-l fac cadou sotiei...Din motive stupide ,i-am facut praf botul cand i-am lipit plumbul cu vopsea emaur ce a inmuiat plasticul si m-a facut sa trebuiasca sa-i reconstitui complet partea anterioara...Astfel a trecut ziua nevestei... Nu-i bai ,bine ca l-am gatat!
Macheta e destul de simpluta,cu linii cam grosolane(OK dupa o finisare sanatoasa,vopsea si un strat consistent de lac),lipsa geamuri(am astupat gaurile si am pus decaluri,cea mai OK varianta dupa mine la 1/144). Decaluri subtiri , de buna calitate si perfect lizibile la aceasta mica scara,doar ca enorm de multe peste 100,pentru o macheta cat palma,mi-a luat peste 7 ore sa le pun...Vopsele Revell alb si combinatii alb -albastru,apoi lac lucios la greu ce i-a asigurat un finish impecabil. Ce a iesit vedeti mai jos.
Prima poza e la Ankara inainte de urcare in avion:
Altfel e plin net-ul de imagini acesta e doar una:
Si machetutza:
O duminica placuta tuturor!
Vali
Aceasta postare a fost editata de Vali: 24 June 2012 - 07:38 AM