Maammaaa mama....ce va place tabinetu'...
Sincer ma simt foarte bine ca v-a placut ceea ce am facut. Pe mine unu' m-a amuzat destul de tare desenul dupa care m-am inspirat (pentru ca trebuie sa subliniez ca m-am inspirat dupa desenul facut de altcineva....n-am habar cine, l-am luat de pe net), dar pentru ca in sine nu este o figurina care sa exceleze prin detalii complexe nu ma asteptam sa atraga prea tare atentia ....
Deci multe multumiri tuturor!
Acum m-am inhamat la o treaba noua pentru mine, incerc sa-i fac o matrita, chiar in momentul asta la asa ceva ma chinui. Motivul? Chiar vreau sa-mi incerc norocul si cu pictura, asa ca daca imi iese treaba cu matrita, o sa am pe ce sa exersez.
Acum as vrea sa cer un sfat tuturor celor care au background in domeniul asta (al picturii). Doresc sa-mi iau un aerograf si declar cu inima pe mana.....sau invers.... ca n-am nici cel mai mic habar din ce se compune chestia asta. Am citi postari de aici, am vazut ca sunt o gramada de oameni priceputi care sunt in stare sa-si faca unelte f.bune de lucru.....io-s si lenes si novice.
Asa ca rogu-v-as, spuneti-mi si mie de unde pot sa cumpar o "scula" buna....nici ultimul strigat in domeniu, dar nici ceva care sa ma faca sa dau cu el de pereti. Stiu ca pana la urma cel care o utilizeaza este piesa de rezistenta in toata povestea cu vopsitul, dar v-as fi recunoscator daca mi-ati recomanda o firma de incredere. Si cand spun asta ma refer atat la aerograf cat si la compresor....am inteles ca exista aerografe care au palnia aia de umplere (daca asa s-o numi) deasupra , altele lateral sau in jos. As prefera prima varianta.
O alta intrebare ar fi, daca pot utiliza cu acelasi aerograf atat acrilice cat si uleiuri (spre exemplu daca pot sa dau un fis cu uleiuri, spal aerograful, si mai fasuiesc inca odata cu acrilice).
Posibil ca rugamintea adresata sa sacaie (banuiesc ca s-a discutat si rasdiscutat pe tema asta) asa ca imi cer scuze de pe acum, iar daca in loc de un nume de firma , mi se face o trimitere pe forum la un anume topic cu mentiunea "Pune mana si citeste putoare!", io n-am nici un bai si ma conformez intocmai.
P.S. Urati-mi bafta cu matrita (nu-l vacumez, incerc prin pat de plastilina)