Pagina 1 din 1
Mig-29 Slovak AF
Postat 15 June 2012 - 07:41 AM
Florin, legat de problema cumpararii unor avione folosite trebuie stii un lucru: nu este prost cel care vind, este prost cel care cumpara! Interesul nu este numai al celui care vinde, ci si al celor care cumpara. Din comisioanele astea se poate traii foarte bine. Noroc ca tara nu are bani! Deci, eu zic sa nu punem vine pe cine nu trebuie! MIG 29 nu am mai vazut de mult vreme prin Romania sa zboare. Din cite am auzit si daca am inteles bine , pregatirea pilotilor se facea periodic pe duble MiG 29. Problema ar fi ca acestea sunt momentan incapabile de zbor. Simplele ar putea zbura dara fara pregatirea respectiva...
@ Monox => nice pictures. Please post more detailed pictures if possible from this nice Birds!
@ Monox => nice pictures. Please post more detailed pictures if possible from this nice Birds!
Postat 15 June 2012 - 10:23 AM
Citeaza
pe cand noi cu ale noastre.
Postat 15 June 2012 - 02:49 PM
MiG-29 nu mai zboara la noi de prin 2001 si oficial scoase din serviciu in 2003..Din cate cunosc eu MiG-urile 29 nu aveau resursa de zbor terminata in ore de zbor ci in ani.Trebuia facut RK-ul si astfel a fost mai comod sa se renunte la ele pe motiv ca nu sunt bani.Programul MiG-29 Sniper ar fi fost o varianta viabila dar din mai multe motive s-a renuntat.
Aceasta postare a fost editata de deltadagger: 15 June 2012 - 03:22 PM
Postat 18 June 2012 - 08:05 AM
Nu discutam de performante insa aceste aparate de zbor arata bine.
Sunt interese si la cumpararea cutiilor de chibrite daramite la cumpararea de avioane, lumea moderna este intoarsa oricum in cap.
Noi pe partea de productie si pe cea de cercetare ne-am autoanihilat asa ca asta e.
Probabil va urma si o macheta cu inmatricularea descrisa, asa ca asteptam continuarea.
Sunt interese si la cumpararea cutiilor de chibrite daramite la cumpararea de avioane, lumea moderna este intoarsa oricum in cap.
Noi pe partea de productie si pe cea de cercetare ne-am autoanihilat asa ca asta e.
Probabil va urma si o macheta cu inmatricularea descrisa, asa ca asteptam continuarea.
Aceasta postare a fost editata de stageexp: 18 June 2012 - 08:06 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1