Pagina 1 din 1
Salut la toata lumea sunt membru nou
Postat 02 June 2012 - 06:24 PM
Salut
M-am alaturat si eu forumului pentru ca vreau sa caut tehnici de modelism, precum si sa vad ce au mai facut altii.
Am undeva la 20 de machete in total, insa doar cateva incepute pentru ca nu prea am timp.
Din ele pot enumera un Sunseeker Predator de la Revell , doua Ferrari-uri(California si 458 Italia), Eu-2000, Su-27, Harrier, Mil Mi-24, A10 Warthog, Jaguar GR 1A, F117, Lockheed SR-71 Blackbird , F16, etc
Avioanele sunt toate la scara 1:72 si doresc sa mai achizitionez kituri. Le voi face cand voi avea timp si chef.
Spor la construit :)
M-am alaturat si eu forumului pentru ca vreau sa caut tehnici de modelism, precum si sa vad ce au mai facut altii.
Am undeva la 20 de machete in total, insa doar cateva incepute pentru ca nu prea am timp.
Din ele pot enumera un Sunseeker Predator de la Revell , doua Ferrari-uri(California si 458 Italia), Eu-2000, Su-27, Harrier, Mil Mi-24, A10 Warthog, Jaguar GR 1A, F117, Lockheed SR-71 Blackbird , F16, etc
Avioanele sunt toate la scara 1:72 si doresc sa mai achizitionez kituri. Le voi face cand voi avea timp si chef.
Spor la construit :)
Postat 08 June 2012 - 03:32 PM
Momentan lucrez la Sunseeker Predator 108
Asa trebuie sa arate:
Asa arata pana acum, cu podeaua vopsita:
Are nevoie de un pic de chit pe la arcade, sunt niste adancituri de la turnare care se vor vedea urat la vopsire si niste filler pe ici colo :)
Asa trebuie sa arate:
Asa arata pana acum, cu podeaua vopsita:
Are nevoie de un pic de chit pe la arcade, sunt niste adancituri de la turnare care se vor vedea urat la vopsire si niste filler pe ici colo :)
Aceasta postare a fost editata de septemberChild: 08 June 2012 - 03:36 PM
Postat 16 June 2012 - 06:15 PM
Postat 27 July 2012 - 09:19 AM
Mic update. Primul meu model terminat. Am facut greseli la el, dar le-am corectat in mare. Cupola nu sta prea bine, erau 2 variante si de la fiecare lipsea cate o bucata. Asa ca au ramas fix 2 bucati ce nu se potriveau. Nu are washing si nu respecta nimic(culori/decals..) pentru ca e facut pentru prietena mea. Nici barza nu e in locul bun, trebuia sa fie mai in fata putin. Mi-am dat seama doar dupa ce am dat lacul mat. Insa nu are goluri, le-am chituit si slefuit. Mai trebuie sa ii fac suportul, cele de la Italeri sunt prea mari pt el.
Spitfire Mk IX de la Italeri:
Spitfire Mk IX de la Italeri:
Aceasta postare a fost editata de septemberChild: 27 July 2012 - 09:22 AM
Postat 27 July 2012 - 09:34 AM
Urmatorul kit pe care vreau sa il termin e un kit pe care il am de 2 ani. L-am construit pe cand nu stiam de chituire, a fost vopsit cu spray auto. Asa ca l-am facut bucati si m-am apucat sa il refac, de data aceasta cum trebuie. Rotile sunt o porcarie, astept niste BBSuri sa imi soseasca.
Inainte de vopsire mi-a venit o idee si i-am taiat tavanul. Va fi primul Ferrari California Targa.
lol
Voi mai pune poze si mai calitative dupa ce imi fac ordine pe masa de lucru :D
Inainte de vopsire mi-a venit o idee si i-am taiat tavanul. Va fi primul Ferrari California Targa.
lol
Voi mai pune poze si mai calitative dupa ce imi fac ordine pe masa de lucru :D
Aceasta postare a fost editata de septemberChild: 27 July 2012 - 10:31 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1