Dupa doua zile de manuit setul de pile, e timpul sa fac o pauza.
Treaba e migaloasa de la inceput din cauza matritei destul de proasta (daca nu chiar oribila tinand cont de scara). Ca sa va faceti o idee, de cand m-am apucat de model, numai asa ceva am facut (inainte si dupa):
Problema cu treapta din profilul triunghiular de pe partea dreapta am rezolvat-o, asa cum intentionam, prin lipirea altor doua trepte din kit, care nu imi trebuiau + sfanta pila.
Nu a iesit chiar perfect, dar la pre-montare a venit ok. Mai trebuie sa ii rotunjesc capatul din fata si e cum trebuie.
Tot azi am scurtat si suporturile schiurilor, ca sa arate mai aproape de adevar si ma declar foarte multumit de rezultat.
Alta modificare a trebuit facuta la capetele treptei curbate; cea din kit arata prea dubios.
.
Zilele urmatoare o sa modific si talpicile din capele posterioare ale schiurilor, pentru ca, nici ele nu prea seamana cu realitatea.
Acum ma retrag pentru o portie zdravana de somn si sper sa imi vina o idee despre cum sa fabric cutitele acelea pentru cabluri, din varful schiurilor, pentru ca in kit nu sunt deloc. Macar pe astea le fac de la zero, nule mai modific :)))
Spor!