Eurocopter EC135 SMURD scara 1:32
Postat 02 June 2012 - 12:21 PM
Asa cum spune si titlul topicului, am achizitionat de curand un Eurocopter EC135 de la Revell, pe care as vrea sa-l fac SMURD.
Deocamdata sunt in stadiul de documentare si m-ar ajuta foarte mult niste poze cu un interior de elicopter SMURD. In afara de doua-trei poze gasite pe site-ul lor, n-am gasit decat poze cu exterioare. Sper sa ma puteti ajuta voi .
Revenind la kit, denumirea completa este "Eurocopter EC135 LUFTRETTUNG" si arata asa:
O prima impresie legata de kit, ar fi ca sunt cam multe bavuri si excesul de material este destul de mare, dar cu un set de pile si ceva rabdare cred ca o sa iasa ceva frumos.
Orice sfat este mai mult decat binevenit.
Spor!
Postat 02 June 2012 - 01:48 PM
Florin
P.S.
As fi curios cum o sa faci toate inscrisurile de pe elicopter(cel putin cele destul de mari si vizibile). O sa-ti fac poze detaliate si cu acele inscrisuri, poate ai vreo solutie, sau faci o comanda undeva, pentru decaluri dedicate.
Aceasta postare a fost editata de Florin-aka-Scorpio: 02 June 2012 - 01:49 PM
Postat 02 June 2012 - 03:36 PM
Kitul find maricel, detalii sunt destul de multe si mi-ar fi parut rau sa nu il fac pe bune, asa ca voi astepta cuminte pozele :)
Cat despre inscrisuri, in prima faza le voi face pe calculator si voi cauta un suport cat mai subtire posibil pentru imprimare. Am putina experienta in productie publicitara, dar niciodata nu am avut nevoie de asa ceva. Pentru inscrisuri ceva mai mari (ex: SMURD sau GUVERNUL ROMANIEI, la scara la care vorbim acum) cred ca se pot face si sabloane decupate la cutter-plotter.
Postat 02 June 2012 - 08:16 PM
Postat 03 June 2012 - 10:17 PM
brutus123, la 03 June 2012 - 05:56 PM, a spus:
Daca nu e prea mare deranjul, mi le poti trimite direct pe mail la zanulmaseluta2002@yahoo.com atasate sau intr-o arhiva pe transfer.ro
Multumesc.
Postat 04 June 2012 - 07:14 AM
brutus123, la 03 June 2012 - 05:56 PM, a spus:
Deschide fiecare poza cu programul paint, undeva sus in stanga dai pe resize iar cand iti apare fereastra, scrie in rubrica "horizontal" si "vertical" valoarea cu care vrei sa reduci imaginea,apoi OK
Postat 04 June 2012 - 10:20 AM
Postat 04 June 2012 - 02:45 PM
Multumesc mult Florin-aka-Scorpio si brutus123.
Inca ceva, ma puteti ajuta si cu niste sfaturi in privinta culorilor? Am de ex. un rosu de la Revell, de la un alt proiect, dar este prea inchis. Sa fie acel "Ferrari red" de la Revell mai aproape de adevar?
Postat 04 June 2012 - 07:00 PM
Zanul_Maseluta, la 04 June 2012 - 02:45 PM, a spus:
Incearca 'InsigniaRed" sau "Guards Red" sau "Italian Red" de la ModelMaster. Sau o combinatie intre ele.
Florin
Aceasta postare a fost editata de Florin-aka-Scorpio: 04 June 2012 - 07:03 PM
Postat 05 June 2012 - 10:12 PM
brutus123, la 05 June 2012 - 08:45 PM, a spus:
Traiasca "rosu rubin 270 de la Sinto". Am vrut sa zic de la nasu mare, dar nu dadea bine in cadru.
Florin
P.S.
Maine o sa-i fac poze lui 341. In & out.
Postat 15 May 2013 - 05:03 PM
Pana reusesc sa fac rost de un aerograf, am inceput cu pregatirea plasticelor si pe masura ce treaba avanseaza va tin la curent.
Inca o data multumesc pentru materiale.
Spor!
Postat 17 May 2013 - 08:43 AM
Am doua seturi de schiuri si nici unul nu are suporturile cum imi trebuie mie. Cel gri este prea jos iar cel portocaliu este prea inalt.
Uitandu-ma pe poze cred ca solutia buna este sa-l iau pe cel portocaliu si sa-l scurtez putin. Avantajul ar fi ca dimensiunile schiurilor si pozitionarea suporturilor este corecta, fata de setul gri.
Un alt lucru pe care l-am observat in poze - pe partea stanga treapta de deasupra schiului este coborata la mijloc iar cea de pe partea dreapta este dintr-un profil triunghiular drept care in kit este dreptunghiular. Cred ca se poate face din doua trepte dreptunghiulare, lipite una peste cealalta si dupa asta luate la pila.
Revin cu poze.