gobi71, la 06 June 2012 - 07:54 PM, a spus:
Corabierii de la intrarea in muzeu eram probabil noi, cei din echipa galatiului, dar in mod cert nu eram gretosi ci poate doar suparati si indignati de faptul ca am fost chemati acolo cu doua zile mai devreme, degeaba. sedinta tehnica si deschiderea oficiala s-au facut luni , de dimineata, intr-o atmosfera plina de ifose si vedete inchipuite. ...
Gobi, daca te simti cumva jignit, desi nu e cazul, scuze. Am sa si explic ce ma face sa reactionez asa.
In 2010 am fost intr-o excursie in Normandia. In ultima zi, am facut un ocol ca sa vad bateria de la Merville (cine a citit un pic despre DDay stie despre ce e vorba). Eram pe fuga, eram si capsat ca ma freca nevasta-mea cu ceva la cap, asa ca, atunci cand am vazut un Dakota in "curtea" bateriei, mai sa nu urc in el. Numai ca pasiunea a invins ratiunea si am intrat. Inauntru, doi mosari "gretosi" stateau de vorba in franceza lor. Cand m-au vazut, s-au ridicat si m-au intrebat daca ma pasioneaza vreun pic avioanele si daca stiu ceva despre acest tip de avion. Cand m-am aratat interesat, m-au tinut de vorba cam 20 de minute (cu istorie, cu tehnica, cu povestea lui ‘The SNAFU Special’, cu restaurarea etc.). Unul dintre ei era presedintele nu-sh-carei fundatii de restaurare ... si totusi, a coborat de pe piedestal sa vorbeasca cu un tractorist roman care i-a calcat pragul.
Despre asta vorbesc. Despre modul de a intampina niste vizitatori. Despre modul de a intampina niste copii.
Nene (termen generic), daca nu stii sa socializezi, stai acasa si baleste la propriile-ti machete pana la vara urmatoare.
Locatia nu trebuie schimbata (parerea mea) - e excelenta. Doar luati-le cadou alora care-s responsabili de atmosfera de parastas de la MM o brosurica despre PR (
as in pi ar).
Aceasta postare a fost editata de alexelu_marinelu: 06 June 2012 - 10:37 PM