Flota regasita In a galaxy far away...
Postat 07 April 2008 - 01:10 PM
Sper sa nu deranjez pe nimeni cu numarul mare de imagini.
Va rog de pe acum sa scuzati calitatea precara a expunerii. Multe erau prea mari ca sa incapa pe fondul meu. Ziua era ploioasa si lumina putina. Nu puteam rata ocazia ca nu se stia cand o sa mai apara.
Acestea fiind zise .....Puneti-va centurile de siguranta si .....Visati !
Postat 07 April 2008 - 01:27 PM
Cylon Rider - Este vanatorul baietilor rai din Battlestar Galactica. La momentul respectiv neavand cutia am scris pe postament "Ciclon Rider"....Informatie primita prin telefon.
Postamentele au fost partile in care am dat frau liber imaginatiei. In rest navele sunt decorate dupa imagini din film si poze si mai putin dupa instructiuni.
Aceasta postare a fost editata de wurger: 07 April 2008 - 01:27 PM
Postat 07 April 2008 - 01:32 PM
Am folosit schlachmetal (foita de aur) la motorul ventral si la postament. Culorile mai vii sunt decaluri. In rest metalice de foarte multe feluri, acrilice, emailuri, etc.
Postat 07 April 2008 - 01:37 PM
Kazon Cruiser - Din Star Trek ca si Cardasianul. Kazonii eru o specie aliata cu Romulanii, si la fel de rai.
Nava asta are ceva de "tigru cu colti sabie". Intoarsa cu burta in sus arata a corabie.
Postat 07 April 2008 - 01:43 PM
Postat 07 April 2008 - 01:56 PM
In fine......MILENIUM FALCON. De la MPC, la 1/72. Un lighean de macheta. Obisnuiam sa iau pauza de masa chiar pe ea .
Pentru culori m-am inspirat din film. Tunurile sunt mobile, se lasa trapa prin care fugea Chewbaka urland cand trageau imperialii in ei pe Tatooine.
Trenul de aterizare se scoate si se inchid trapele. Motorul lasa de dorit ca reprezentare dar deh, ce vrei.....Epoca.
Postat 07 April 2008 - 02:02 PM
Hai ca vin Imperialii.....Star Destroyer din primele, ulterior devenite ultimele serii. Kit MPC la care am bibilit mult si bine ca sa se agate ochiul de ceva. In rest ......6 piese maxim, intre care 2 triunghiuri de plastic gen cravata de CAP-ist.
Intotdeauna m-am intrebat la ce ii foloseau motoare de mai multe dimensiuni.....Poate cu alea mici doar se gara si cu alea mari.....pleca la mare.
Postat 07 April 2008 - 02:12 PM
Are suprafete mobile angrenate si se desface ca un nufar al mortii. Bratele cu tunuri sunt de asemenea mobile ca sa traga ca Lucky Luck in parti de la sold
Postat 07 April 2008 - 06:55 PM
Cine zice ca noi nu suntem normali,are dreptate ! -Da' la-s sa creada fiecare ce-o vrea !
Baga-le si ceva leduri si rupi gura targului !
Super, frate !!!!!!
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 07 April 2008 - 06:55 PM