Salut,
Pavel cand ajung pe la el, daca sunt cu fiu-meu, imi da mie de lucru, cum ar fi aceasta miniatura...asta in cazul in care nu imi iau eu singur o macheta.
Oricum ultima oara cand am fost, i-a pasat lui Andrei jucaria din imagine numai ca era din metal nevopsit si pe la colturi dat cu ceva negru (smoala diluata banui eu). Substanta cu pricina a iesit dupa cateva runde de lichid de curatat carburatoru' (multam Doamne ca le-ai dat in cap la oameni sa il faca) si dupa niste nervi mancati.
Apoi in seara trecuta, cam in 2 ore, m-am distrat cu el. Vopselele sunt Tamiya acrilice, mai putin partile metalice unde sunt MM Metalizer. La picioare are un covor de...marar facut cadou de Crios acum vre-un an sau circa aproximativ.
Ulei nu am pus, lac nici atat, da' mie imi place cum a iesit, mai ales avand in vedere dimensiunile reduse.
Povestea in bref: Un ceva (cneaz sau voivod) din partea de inceput a istoriei romanilor pe aceste meleaguri. O fi Gelu, o fi Menumorut, poate fi la fel de bine si un Bogdan sau Dragos! Va las pe voi sa votati/decideti cine poate fi.
Pana una alta sper sa va placa si cu voia lui Alexie, il declar inscris in concurs la categoria "Mai bine mai multi ca e mai bine si mai tarziu ca se poate"
Bafta si dezlegati cainii!!!
Pagina 1 din 1
Voivod sau Cneaz? Gelu sau Menumorut?
Postat 03 December 2007 - 09:10 AM
Mararu' de pe jos i-a cazut de pe picioare ?
Cand se plictiseste Andrei de el sa-i faci un drybrush pe mantie...O sa-i placa iar.
Dupa ce se plictiseste si a doua oara, ascunde-l si il scoti peste un an doi cand iar o sa-i placa.
Pana atunci creste si Luca si o iei de la cap.
Ai vazut, cu un chistoc de cositor cate lucruri utile poti face.
Ne-mai vorbind ca poti sa-l speli de tot si sa-i dai iar wash negru sa-l dai sotiei de martisor (minti si tu ca e deschizatorul primaverii in traditia celta - ca ele nu stie da se bucura)
Cand se plictiseste Andrei de el sa-i faci un drybrush pe mantie...O sa-i placa iar.
Dupa ce se plictiseste si a doua oara, ascunde-l si il scoti peste un an doi cand iar o sa-i placa.
Pana atunci creste si Luca si o iei de la cap.
Ai vazut, cu un chistoc de cositor cate lucruri utile poti face.
Ne-mai vorbind ca poti sa-l speli de tot si sa-i dai iar wash negru sa-l dai sotiei de martisor (minti si tu ca e deschizatorul primaverii in traditia celta - ca ele nu stie da se bucura)
Arata acest topic
Pagina 1 din 1