Pavel cand ajung pe la el, daca sunt cu fiu-meu, imi da mie de lucru, cum ar fi aceasta miniatura...asta in cazul in care nu imi iau eu singur o macheta.

Oricum ultima oara cand am fost, i-a pasat lui Andrei jucaria din imagine numai ca era din metal nevopsit si pe la colturi dat cu ceva negru (smoala diluata banui eu). Substanta cu pricina a iesit dupa cateva runde de lichid de curatat carburatoru' (multam Doamne ca le-ai dat in cap la oameni sa il faca) si dupa niste nervi mancati.

Apoi in seara trecuta, cam in 2 ore, m-am distrat cu el. Vopselele sunt Tamiya acrilice, mai putin partile metalice unde sunt MM Metalizer. La picioare are un covor de...marar facut cadou de Crios acum vre-un an sau circa aproximativ.

Ulei nu am pus, lac nici atat, da' mie imi place cum a iesit, mai ales avand in vedere dimensiunile reduse.
Povestea in bref: Un ceva (cneaz sau voivod) din partea de inceput a istoriei romanilor pe aceste meleaguri. O fi Gelu, o fi Menumorut, poate fi la fel de bine si un Bogdan sau Dragos!

Pana una alta sper sa va placa si cu voia lui Alexie, il declar inscris in concurs la categoria "Mai bine mai multi ca e mai bine si mai tarziu ca se poate"

Bafta si dezlegati cainii!!!