SALONUL NATIONAL DE MACHETE - ALBA IULIA 2009
Postat 26 November 2009 - 09:06 PM
Tatuca, la 26 Nov 2009, 12:15, a spus:
.........................................
N-am vazut stirea dar imi pot imagina, de altfel aproape toate reportajele vizualizate aici pun accent pe "Stirile de la ora 5":
Un ungur a facut avion romanesc!!!
Un turc l-a facut pe Tepes!
Un mangaliot a facut scena cu Rapirea!
Prin discursul sau Z-mare anticipa apetitul "media" pentru SENZATIONAL!
Postat 27 November 2009 - 09:34 AM
alexie, la 26 Nov 2009, 21:06, a spus:
Un ungur a facut avion romanesc!!!
Un turc l-a facut pe Tepes!
Un mangaliot a facut scena cu Rapirea!
Prin discursul sau Z-mare anticipa apetitul "media" pentru SENZATIONAL!
Degeaba m-am luat de cei de la televiziune si presa si am incercat sa-i lamuresc sa nu mai trateze exponatele ca pe ceva "senzational" ca tot nu s-a prins de ei. Toti considera ca daca nu scot aceasta latura in evidenta, nu au audienta.
In plus, ieri "am vazut negru in fata ochilor" cand am constatat ca cei de la Monitorul de Alba(http://www.adevarul...._159584438.html
) mi-au atribuit niste cuvinte pe care nici nu le-am rostit, vis-a-vis de figurina lui Tepes. Pacat ca nu am martori ca merita sa-i dau in judecata.
Postat 27 November 2009 - 09:43 AM
HIND, la 27 Nov 2009, 09:34, a spus:
In plus, ieri "am vazut negru in fata ochilor" cand am constatat ca cei de la Monitorul de Alba(http://www.adevarul...._159584438.html
) mi-au atribuit niste cuvinte pe care nici nu le-am rostit, vis-a-vis de figurina lui Tepes. Pacat ca nu am martori ca merita sa-i dau in judecata.
Simone,
Nicio noutate asta e stilul lor. Astea sunt erori pe care trebuie sa le iei in considerare din start cind iti vine presa. Si noi la cele 2 editii Machet-ist am avut din partea mediei, multe inventii si rastalmaciri. Insa nu ai ce sa le faci, le explici una si in ziar apare alta. Oricum impactul total e in avantajul nostru.
Iti spun asta pentru ca sa nu te mai necajesti inutil.
Spor,
Bill
Aceasta postare a fost editata de Bill: 27 November 2009 - 09:43 AM
Postat 27 November 2009 - 09:44 AM
HIND, la 27 Nov 2009, 09:34, a spus:
Da, ceva tipic pentru massmedia! Nu ai ce face, astia sunt reporterii... Nu-i baga in seama!
Oricum organizarea si exponatele sunt exceptionale!
Postat 27 November 2009 - 09:50 AM
Trebuie sa fii nesimtit nene ! Publicitatea negativa are impact mai mare decat aia .....pozitiva.
Ia d-aici - ca sa nu-ti mai amintesc de simona senzual si de Ogica.
http://www.youtube.com/watch?v=f5cXowXYEio...player_embedded
E ! Daca nu ai plesnit si tu pe Richard de fata cu presa, cum vrei sa se auda de noi. Data viitoare il aduc pe Luca ca incaseaza bine.
Postat 01 December 2009 - 06:35 PM
Astazi chiar, Hind a imbogatit celula de la Alba cu inca doi modelisti locali!
Ajungind la muzeu mai devreme de inceperea "ostilitatilor", am avut suficient timp sa savurez, pe indelete, exponatele si zau, desi pe multe le stiam foarte bine, am ramas placut impresionat de ceea ce am vazut!
Postat 07 January 2010 - 11:58 PM
si eu fac machete (o sa atasez niscaiva poze) dar nu sunt asa de perfectionist ca si voi. Cine stie ... ma voi perfectiona.
De la expo am cumparat 5 kit-uri care abia apuc sa le montez si vopsesc.
inca o data F E L I C I T A R I !!!!!!!!!!!!!!!
Postat 22 January 2010 - 10:22 AM
Pentru cei care au nevoie de cazare va rog sa-mi confirmati cel tarziu pana luni, pentru a putea face rezervarile. Ma intereseaza numarul de persoane si cate nopti de cazare.
Delegatia din Ungaria v-a fi prezenta de vineri si v-a pleca sambata.
Postat 22 January 2010 - 04:27 PM
Postat 22 January 2010 - 10:11 PM
gruby, la 22 Jan 2010, 16:27, a spus:
Roland,
Ne onoreaza spusele tale dar nu va dati voi peste cap pentru asta. Am avut o scurta si fructuoasa dezbatere si aproape sigur venim de vineri. In felul asta nu ratam ocazia sa va vedem si sa mai povestim.
Pe vineri/pentek,
Billbor