Probleme la site/forum ?!
Postat 12 July 2007 - 11:31 AM
Postat 19 October 2007 - 08:42 PM
Postat 19 October 2007 - 09:15 PM
http://www.cartula.net/modules/ipboard/ind...hp?showforum=10
Iti merge sa postezi daca esti logat, tot acolo?
Incearca ce a zis Viper, si incearca sa notezi eroarea care iti apare cand nu te lasa sa postezi. E greu sa mergem pe ghicite, ar fi bune niste informatii mai clare...
Daca nu merge sa postezi de nici o culoare (nici in sectiunile de mai sus), trimite-mi pe mail la gcurteanu @ yahoo.com
Postat 09 April 2008 - 09:42 AM
Aceasta postare a fost editata de alexie: 09 April 2008 - 09:47 AM
Postat 09 April 2008 - 10:36 AM
Pot sa zic ca sunt surprins ca am gasit macar forumul functional, azi-noapte la 4 cand am mers la culcare nu mergea nimic
Se va rezolva si cu site-ul, probabil in cursul zilei de astazi.
Postat 09 April 2008 - 11:12 AM
alaur, la 9 Apr 2008, 12:06, a spus:
Semnat,
Trandafiru' Phillips.
"Nu smulgeti florile ca dati operatorul cu capul de masa !"
Site-ul a fost oprit de mine, nu de catre ei. Oricum nu ajuta pe nimeni sa vada doar erori. Probleme cu baza de date dupa un crash de sistem poti sa ai indiferent ce provider folosesti.
Apropos, acum merge si prima pagina. Inca sunt insa probleme pe la galeria de imagini.
Postat 09 April 2008 - 11:25 AM
Cand am zis "sa-i intelegem si pe ei" nu ma refeream la provider ci la "trandafiri".
Hai, gata ! ca dam in alte alea.
Ca tot suntem la probleme: nici de acasa si nici de la servici nu pot sa inserez poze in text acolo unde vreau (stii problema), le pune mereu la inceputul mesajului de unde trebuie sa le iau si sa le asez corect. Problema mare este cand sunt poze mai multe.
Si inca ceva: "undo" nu e valabil decat la tastare? nu si la stergere ? (de exemplu)
Postat 09 April 2008 - 11:55 AM
Simpla incarcare a unei pagini de site are ca rezultat undeva intre 20 si 40 de cereri la baza de date, iar din acestea o parte efectueaza operatiuni de scriere, care necesita acces exclusiv (adica nimeni nu mai face nimic pe tabela respecitva pana nu se termina scrierea)...
Am rezolvat si problemele cu prima pagina si galeria, situatia e stabila (sper).
Aia cu "undo", e treaba browser-ului folosit. Merge si la adaugare de text, dar si la stergere.
Problema cu inserarea de imagini nu pot sa o rezolv pe versiunea aceasta. Nu am gasit vreo semnalare a unei probleme similare pe listele de suport.
Postat 09 April 2008 - 02:20 PM
alaur, la 9 Apr 2008, 13:01, a spus:
E vorba de masura conform careia providerii sunt obligati sa puna serverele la dispozitia "baietilor" pentru interceptari.
Gata ! am tacut ca bate la usa.
Ca le pun,le pun,da'intercepteaza aia,ce vor ei(ce considera"necesar") si autorizari..."mumu"