wurger, la 1 Jul 2009, 12:03, a spus:
Lemnul de la roaba - Genial
Eu m-as fi gandit de doua ori inainte de a pune roaba intre bolovani .... dar eu am fost si bolnav cand eram mic.
Ceasornicarul din amzei rules cu pintenii aia. I-ai gasit intamplator sau stiai si ai cerut de la obraz ?
Totusi ce vrea sa fie chestia mai decolorata de la poale ? Iera di peli ?
Pe roaba am mai intervenit cu niste nervuri.
In movie peisajul e cam de munte, cu multi bolovani, roabe ... zici ca acuma nu mai esti bolnavior? Ma-ndoi.
Am demontat vreo 6 ceasuri mecanice moarte, pana am gasit ce-mi trebuie. Apoi m-am dus si am cerut una la fel, contra la o bere.
Aia mai decolorata e niscai praf. Ezista finutz si la baza izmenelor. Nu-i di peleu - uite din ce-i:

Uite si cum l-a vopsit nea' Andrea:

Mie imi pare rau ca nu mi-a picat fisa sa-i imit cusaturile - cel putin una pe centrul spatelui (varsta)
Ahmed, la 1 Jul 2009, 13:20, a spus:
Foarte fain! Ai un foarte bun control al umbrelor si luminilor.
Singura carcoteala e ca nu seamana cu Clint Eastwood, mai degraba cum Tommy-Lee Jones...
Merci. Bine ca seamana a om. O fi jucat si Tommy-Lee in vreun western la viata lui.
tgr, la 1 Jul 2009, 14:03, a spus:
Bestial cumatrul!
Pacat ca nu ai aratat si WIP-ul.Am mai invata cate ceva.
Pelerina e din piele?Prafuirea in partea de jos imi pare mai degraba potrivita pt. una din material textil.Parca e prea prafuita in comparatie cu cizmele si pantalonii.Dar oricum o fi arata bine.
WIP nu prea combin, pentru ca nu-mi place sa ma intrerup din treaba si sa fac poze, care nici p-alea nu le fac prea bine. In plus, mai mult decat a scris Algu, io nu prea as mai avea de zis. Foarte mult din a mea munca se bazeaza pe "trial & error". Nu iese, de la capat. Am incercat sa-i explic lui Alexie pe gura care-s pasii. Sper c-am reusit.
Un sfat bun am pentru figurinisti: cand ajungi la o etapa in care esti multumit de ce a iesit, sigileaza cu un lac acrilic (eu folosesc spray Vallejo). Apoi, orice greseala la enamel-uri sau uleiuri poate fi remediata cu diluant, fara frica de a afecta munca anterioara.
Pe fata lu' Preacher cred ca sunt vreo 6 straturi de spray, corespunzator etapelor - primele umbre, umbre adanci, highlights, corecturi, etc.
Merci tutulor!
Aceasta postare a fost editata de alexelu_marinelu: 01 July 2009 - 03:36 PM