Printre multe alte accesorii dedicate celor care n-au timp sa le faca de la zero (ancore, butoale, tunuri, galeti, pompe, palane, scripeti, etc) Amati face si barci de salvare.
Am aleso pe aceasta dintre cele pe care le face producatorul pentru ca mi s-a parut potrivita nu numai pentru a fi pusa pe o nava sau o sectiune ci si datorita faptului ca poate fi ea insasi o macheta de sine statatoare.
Am preferat barca de 105mm pe care am achizitionat-o de la adresa: http://www.hobbiesguinea.com/product_info....roducts_id=5943.
Ambalajul este de tip plic cu poza barci pe partea din fata si instructiunile pe partea din spate.
Piesele sunt ambalate in doua pungulite.
In prima se afla coca si carma turnate din metal alb si in cea de-a doua se afla lemnele necesare avand patru sectiuni diferite.
Coca este foarte bine turnata si detaliata si nici nu prezinta bavuri asa ca se poate trece direct la vopsire, aceasta putatnd sa fie facuta atat la aerograf cat si la pensula.
Pagina 1 din 1
Life boat - kitul de la Amati
Postat 24 June 2008 - 06:12 PM
Am degresat cu alcool izopropilic coca metalica dupa care prima culoare aplicata a fost culoarea lemnului drept pentru care am folosit vopseaua acrilica de la Agama.
Dupa uscare a urmat o spalare cu "mahon" de la Vallejo.
Dupa uscare a urmat o accentuare a culorii pe coaste si nu numai cu creionul "Pamant deschis" de la Tamiya
Am vopsit copastia cu negru 333 de la Vallejo si dupa uscarea acestuia am "deschis" muchiile cu ceva farduri A tot de la Tamiya.
Urmeaza aplicarea lemnelor.
Dupa uscare a urmat o spalare cu "mahon" de la Vallejo.
Dupa uscare a urmat o accentuare a culorii pe coaste si nu numai cu creionul "Pamant deschis" de la Tamiya
Am vopsit copastia cu negru 333 de la Vallejo si dupa uscarea acestuia am "deschis" muchiile cu ceva farduri A tot de la Tamiya.
Urmeaza aplicarea lemnelor.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1