flo, la 1 Sep 2009, 00:00, a spus:
Poate un postament (rama) pe care sa se ridice lucrarea ......
Ai mare dreptate
dar in acest orasel de provincie oferta este restransa, cand am sa consider ca am ajuns la stadiul in care "opera" chiar merita o punere in valoare atunci am sa acord resurse pentru postament.
LAV-Z, la 1 Sep 2009, 00:40, a spus:
.... doi Alexie... unul care da totul detaliului .......... si un al doilea Alexie care trece foarte rapid peste detaliile legate de Fritz, pictandu-l pe saracu' neamtz in zone aproape monocromatice. Este ca si cum un Alexie vrea sa scoata maximum din creatie si celalalt Alexie vrea sa termine, ca nu mai are rabdare.
.............................................
Ai pus punctul pe I, "am dubla personalitate si o dezvolt pe a treia", desconspirand demonii ce-mi insotesc creatiile. Visez sa realizez figurina perfecta, daca as poseda putere chiar si trisand (micsorand un 1/1 in 1/35) dar alexie diletantul CEL pasionat de cantitate este mult prea puternic. Am speranta ca maturitatea (artistica si fiziologica), colegii de forum, asimilarea unor noi tehnici si materiale etc. sa actioneze precum revolverul asupra lui Tyler Durden.
alexelu_marinelu, la 1 Sep 2009, 01:02, a spus:
Pe perete si-a scapat mainile Wurger, cumva? Acu' o saptamana?
wurger "si-a scapat mainile" doar telefonic, prin indicatii privind materialele si ordinea de folosire. Cand efectiv a vazut rezultatul...era mult prea tarziu.