Pagina 1 din 1
Confectionarea pomilor Tehnici de modelism, tutoriale
Postat 23 January 2010 - 09:06 PM
Postat 24 January 2010 - 11:42 AM
Poza cu un creion intre doua gramajoare? Acelea sint de fapt doua sorturi de rumegus, strecurate prin doua strecuratori de ceai, dupa cum se vede cu o poza mai sus, creionul e doar pentru comparatie de dimensiune. Acopera trunchiul si crengile cu un amestec de clei de lemn, putin detergent, putina apa si vopsea acrilica, apoi presara peste acesta rumegus de granulatai corespunzatoare pentru a da textura. Si spune ca este un rumegus foarte fin, aproape ca faina, el foloseste rumegus de la taierea placilor de MDF.
Aceasta postare a fost editata de V200: 24 January 2010 - 12:40 PM
Postat 24 January 2010 - 07:36 PM
V200, la 24 Jan 2010, 12:51, a spus:
Pe pagina 2 pe la mijloc sint 2 poze ca exemplu, intr-un topic semnat de Jos. Pentru mine ca afon in materie, rezultatul m-a lasat . Oricum , pentru ce au obtinut, .
Din graba nu am vazut decat prima pagina! Acum m-am lamurit! Am ramas fara cuvinte Ceea ce incerc sa fac nu o sa iasa nici macar a suta-mia parte din ce si cum a facut baiatul ala. Si eu sunt cam afon, asta a iesit pt ca e primul. Daca mai vreau sa fac inca unul....... nu mai iese nici sa-l....pici cu ceara! La cat e de munca la un copacel din asta...... mai bine il cumpar de-a gata. Stiu ca satisfactia nu e la fel de mare ca atunci cand il faci cu "manutele astea doua".
Postat 06 February 2010 - 12:36 AM
Trebuie maruntite bine. Si parca ar da mai bine si vopsite ulterior. Am facut la fel cu oregano. Pomul a iesit excelent dupa o vopsea la spray (vezi pe undeva o diorama de-a mea cu o tabara romana - diorama cu fum parca se numea). Oricum pune poze cand e gata.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1